Náš tím

Zoznámte sa s tímom Pavúk – wine restaurant a prečítajte si o nich pár zaujímavosti…

 

roman fotoRoman Pavúk

Majiteľ

Žije a pôsobí v Modre, rodený bratislavčan, vyštudovaný veterinárny lekár, známe meno v oblasti gastronómie a predaja vína. Už takmer 9 rokov vlastní modranskú reštauráciu Pavúk – wine restaurant, v ktorej spojil dve svoje veľké vášne – víno a jedlo. Vo svojej reštaurácii povýšil úlohu vína na rovnocenného partnera jedla. Absolvoval jeden z prvých somelierskych kurzov na Slovensku. Donedávna pôsobil ako prezident Asociácie somelierov SR. Razí teóriu, že o víne sa treba veľa rozprávať a stále vzdelávať. Koniec koncov, ako v každom odvetví aj tu platí, že netreba zaspať na vavrínoch. V deväťdesiatych rokoch otvoril v Modre prvý špecializovaný obchod s vínom na Slovensku. Vo svojej reštaurácii zužitkoval skúsenosti nazbierané po celom svete. Pravidelne aktualizovaný sezónny jedálny lístok, starostlivo vyberané vína, vlastné produkty a rodinná atmosféra robia z Pavúk – wine restaurant jednu z najoceňovanejších reštaurácií na Slovensku. Pavúk – wine restaurant bola tri krát za sebou časopisom Gurmán na Slovensku vyhlásená za najlepšiu tematickú reštauráciu na Slovensku.

 

 

branko Braňo Valachovič

Šéfkuchár

Svoje dlhoročné skúsenosti získaval v reštauráciách v Rakúsku, Nemecku a Taliansku. Pracoval v reštauráciách Leberfinger, Paparazzi a v mnohých ďalších.Od roku 2010 pôsobí v Pavúk –  wine  restaurant. V roku 2011 obdržal certifikát o absolvovaní kurzu v Thuries Academy a začiatkom roka 2012 získal ocenenie v kategórii TOP KUCHÁRI 2012.

 

 

 

 IMG_2382Majka Holecová

Šéfkuchár

Začínala ešte v 90-tych rokoch ako kuchárka v Hoteli Grand****, skúsenosti bola nazbierať aj v Nemecku. Pracovala v Bratislavských reštauráciách Upside Down, Cilinder a ako chef v Bierpalace. Od roku 2014 pôsobí v Pavúk wine – restaurant.

 

 

Miroslav Mlynek

Manažér reštaurácie

Manažér reštaurácie pochádza z južnej Moravy, má bohaté skúsenosti s predajom vína a destilátov, prax nadobudol na luxusných lodiach ako napríklad Queen Elizabeth, Queen Mary 2, Seabourn Cruise Line, Sea Dream1  a ďalších (na pozícii senior sommelier). Jeho materinským jazykom je čeština, hovorí plynule aj po anglicky a nemecky. Má na starosti spolu s našim tímom somelierov trvalé zlepšovanie návratnosti a spokojnosti hostí 🙂

 

 

 

majcoMarián Kulifaj

Barman /Čašník

Bratislavčan, ktorý si vo viacerých bratislavských podnikoch ako napríklad Metro Club, či Channels otestoval svoje barmanské skúsenosti. Má za sebou úspešne zvládnuté somelierske kurzy – Enológia I. II., Víno a Gastronómia. Pred dvoma rokmi sa zúčastnil súťaže Trophée Hubert. Našim zamestnancom je od roku 2009.

 

 

Lukáš Záleský

Barman /Čašník

Modran, ktorý si svoje čašnícke, somelierske a barmanské skúsenosti vyskúšal v reštaurácii Mlyn 108 a od roku 2015 pracuje v našej reštaurácii. Má za sebou úspešne zvládnuté somelierske kurzy – Základy somelierstva, vína a vinárstva SR, Vinič hroznorodý a víno, Francúzko, Taliansko, Pyrenejský poloostrov.